God fortsättning! Detta händer under 2018!

Nytt år och ny energi!

Jag önskar er alla en god start på 2018 och hoppas att ni vill fortsätta följa mig och min musik- live på scen, inspelad, till dans eller i kursform.

I slutet av 2017 gjorde jag entré som spelman på Skansen, där jag nu utgör en i laget av Skansens spelmän. Under julmarknadshelgerna i november och december spelade jag i Älvrosgården och Bergsmansgården ihop med Tommy Lundgren. Vi kommer som duo att fortsätta bjuda på musik vid flera olika tillfällen och evenemang, så håll utkik efter oss på Skansen!

Min duo Ellinor & Leonor kommer få nytt musikaliskt liv då vi under våren kommer att påbörja inspelning av vår andra skiva. Vår första fullängdare Mormors trädgård släpptes för snart fyra år sedan och har spelats flitigt på konsert- och dansscener både i Sverige och i andra länder. Vi är så glada att vi sålt så många exemplar att det är möjligt för oss att gå vidare i produktionen och satsa på ännu en CD!

Min kvartett ELSE ger sig ut på miniturné i april med vår berättarkonsert om fiollegenden Spel-Stina. Vi besöker Hofors och Ovanåkers kommun den 7 & 8 april!

Folkmetalbandet Black Magic Fools ligger heller inte i någon vinterdvala.. Bandet siktar in sig på flera festivaler och event under sommaren med nya låtar på repertoaren! Håll utkik på bandets hemsida!

För den som vill lära sig spela fiol, fräscha upp sina kunskaper eller bara få rocka loss med felan kan jag meddela att jag fortsättningsvis ger undervisning i min lokal i Enskede på måndagar. Gamla och nya elever hälsas välkomna!

Vi ses!